Wednesday, April 1, 2009

Berbusut..

Setelah sekian lama, akhirnya aku jumpa gak blog aku yang cantik nie.. Bukan lagi bersarang, tapi dah berbusut...hehehe... Rindu rasanya kat blog aku nie.. Tak lama lagi, aku dan kawan2ku akan menghadapi peperiksaan bagi sem 4. Rasanya baru saja blajar, dah nak periksa.. Mungkin terlalu busy, sehingga tak perasan masa berjalan terlalu pantas.. Aku belum lagi bersiap sedia untuk menghadapi peperiksaan.. Boleh dikatakan setiap hari aku belajar. Belajar pun tak lama, dah mengantuk.. May be terlalu penat bekerja. Tiap2 hari kena pegi site.. Kalau kerja tak siap, malam pulak kena pegi office.. Rasa jelouse juga tengok Kak Wan belajar setiap hari.. Tekan calculator pun cepat.. Dah ikut macam Kak Rina.. Aku juga yang masih terkial2.. Apakan daya, Setiap hari, bila balik dari kerja, badan dah letih.. Kalau kerja tak siap lagi, kenalah ot. Sebelum balik ot, dah siap pasang niat nak belajar.. Tapi bila dah balik, mata pun mengantuk, bertambah lagi dengan tengok Kak Wan dah 'ngorok', semangat belajar pun dah dah tak ada. Apa lagi, aku siap2 solat, pastu tidor la. Penat tu memang la penat.. Aku tabahkan juga.. Tuhan saja yang tahu. Untuk semesta nie, aku target semua subject lulus saja. Aku rasa setakat saja coretan aku buat masa nie... Maklumlah, kawan2 dah bising, kenapa lama sangat tak update blog.. Bagi kawan2 ku semua, aku minta maaf dari hujung rambut sehingga hujung kaki.. Nie, pun main curi2 update blog.. Bos tak ada.. Oklah, aku nak sambung semuala buat report analisa tender..

4 comments:

Rina said...

itu aje ke??!!

cettt... 'penantian satu penyiksaan' kata diana.

mana citer 'haprak' tu?

aisey.. penat gua tggu laa beb!

*DiaNaDiN* said...

'org penting' mmg selalu bzz
saboo la daia..
akak nk tolong pon x tau cam ne
kita study sesame la
akak pon terhegeh2 nk tekan calculator g..
(1423)(1325)/2513-1114
nk tekan cam ne erk??

lagi haruuu

*DiaNaDiN* said...

'org penting' mmg selalu bzz
saboo la daia..
akak nk tolong pon x tau cam ne
kita study sesame la
akak pon terhegeh2 nk tekan calculator g..
(1423)(1325)/2513-1114
nk tekan cam ne erk??

lagi haruuu

Daia said...

Kak Ina...

Sebenarnya daia dah tulis n simpan kat pendrive.. Bila nak publish, teerlupa pulak pendrive tu ada pada bos. Dia pinjam.. Insya Allah, akan daia publish crita tu..


Kak Wan...

Orang penting? Mana la penting sangat daia nie kak, kalau nak dibandingkan dengan akak... Beza daia dengan akak, cuma daia nie, ramai sangat anak buah.. Diri sendiri pun tak terjaga, nie pulak nak jaga anak buah... Lagi haru daia dibuatnya...